17,04,2024

Hulumtimi i IKS-së: Gjendje alarmante e papunësisë (VIDEO)

Must Read

ghjghjg

Cilat janë rezultatet e hulumtimit që ka realizuar Iniciativa Kosovare për Stabilitet?

Çka tregojnë tri raportet e nxjerra nga ky hulumtim, ai i punës dhe punësimit, standardi i jetës dhe përceptimet e qëndrimet e qytetarëve për shtetin social.

Sa të punësuar dolën të jenë 1100 respondentët të cilët iu përgjigjën këtij hulumtimi?

Cilat janë arsyet që shumica nga ta nuk arrijnë ta kenë një vend pune?

Me çfarë pagash minimale do të punojnë ata?

Çfarë mendojnë ata, si mund të punësohen në sektorin privat dhe në atë publik?

Çfarë standarti të jetës kanë qytetarët, a ka rrezik që ata të mbesin pa nevojat bazike në 12 muajt e ardhshëm?

Cilat kategori të qytetarëve varen nga asistenca sociale?

Rezultatet e këtij hulumtimi të cilat u prezantuan në Info Magazine të Klan Kosovës ndiqeni në videon e mëposhtme.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=IGS7QccC-zM?feature=oembed]

 

 

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img