21,02,2024

Hoxhaj: Kështu reaguan diplomatët evropianë, kur krahasova Daçiqin me Millosheviqin (Video)

Must Read
Enver Hoxhaj

Hoxhaj ka thënë se ka pasur përpjekje nga autoritetet polake që të qetësojnë situatën, por ishte detyrë e tij të ruajë krenarinë dhe kredibilitetin e shtetit të Kosovës, si ministër i Punëve të Jashtme të saj.

Ai ka thënë se pa marrë parasysh se si mund të shihen këto reagime nga ndërkombëtarët, pozita e tij si ministër i Jashtëm i jep atij hapësirë që të reagojë kur cenohet shteti që ai përfaqëson.

Hoxhaj ka shtuar se politikanët serbë nuk kanë ndikim në diplomacinë ndërkombëtare, pasi që ata flasin për demokraci, përderisa kanë sjellje agresive ndaj fqinjëve të saj.

Hoxhaj ka treguar se raportet e tij personale mes homologëve kanë ndikim të madh në raportet ndërshtetërore, por se me Daçiqin nuk ka ndonjë raport personal.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img