04,03,2024

Haziri ‘shliron’ dorën, qindra sende shiten për vetëm 5000 €

Must Read

Lutfi-Haziri

Komuna e Gjilanit, që drejtohet nga Lutfi Haziri i LDK’së, ka shitur shumë vetura dhe pajisje të ndryshme elektronike, për afro 5 mijë euro. Ankandin për shitjen e këtyre veturave, kjo komunë e pati shpallur në muajin e kaluar. Në këtë ankand ishin dhënë edhe disa çmime të veturave që sillën nga 250 e deri në 3 mijë euro. Derisa, çmimi për disa monitorë e shtëpiza është veç 1 euro. Ka edhe televizor me 5 euro
Pesë qytetarë, nga disa komuna të ndryshme të Kosovës, e kanë fituar ankandin e Komunës së Gjilanit për blerjen e disa veturave dhe pajisjeve të ndryshme.

Ata të gjithë këto pajisje i kanë bërë për vete me vetëm 4 mijë e 700 euro.

Pajisjet që ka vendosur t’i shesë Komuna e Lutfi Hazirit janë të përdorura, shkruan Gazeta Express.

Në listën që e ka publikuar kjo komunë, janë treguar në detaje rreth produkteve të shitura. Aty ka vetura që kanë çmime nga 250 deri në 3 mijë euro.

Derisa, shihet po ashtu se aty ka edhe kompjuterë, shtëpiza e gjëra të tjera me nga 1 euro.

Në njoftimin e shitjes së këtyre veturave Komuna e Gjilanit ka treguar se blerësit janë për Lot I/2 Fahredin Pllana OBILIQ, Lot I / 3 Burhan Rexhepi Gjilan, Lot I/5 Agim Hasani Ferizaj Lot I/6 Blerim Ademi -Ferizaj LotI/7, Agim Hasani-Ferizaj.

Kurse, çmimet që kanë ofruar këtë blerës janë:

“Lot I/2, 2,833.00 euro, Lot I/3 655.00 euro, Lot I/5 452.00 euro, Lot I/6, 417.00 euro dhe Lot I/7, 354.00 euro”, thuhet në këtë njoftim.

komuna_1460044919-8842797

1_1458419737-7594268

2_1458419738-9425788

3_1458419738-2481154

4_1458419738-4739800

5_1458419738-7751241

6_1458419738-4281713

7_1458419738-3625527

9_1458419738-8915846 (1)

9_1458419738-8915846

10_1458419738-2124907

Komentet

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për falsifikim të parasë në Ferizaj 

Me datën 28.02.2024, rreth orës 23:00 policia e stacionit në Ferizaj ka pranuar një informacion se në një lokal,...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img