Ferizaj

Hapet ekspozita me temë: “Kosova në arkivin e shtetit shqiptar”


Publikuar më:


Këtë të enjte në oborrin e bibliotekës së qytetit “Sadik Tafarshiku”, është bërë hapja e ekspozitës me temë: “Kosova në arkivin e shtetit shqiptar ”,e organizuara nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, njësia për  trashëgimi dhe muze, në bashkëpunim edhe me Agjencinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës.

Hapjen e kësaj ekspozite e bëri drejtorja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Xhemile Murati-Shabani, e cila foli për rëndësinë e kësaj ekspozite.

Me një fjalë rasti të pranishmëve për këtë ekspozitë i është drejtuar edhe Ilir Bytyqi, nga muzeu i qytetit.

Ndërsa për nesër është planifikuar të bëhet hapja e ekspozitës kolektive e artit pamor nga Shoqata e Artistëve Figurativ “Zef Kolombi”, duke filluar nga ora 18:00 në galerinë e arteve në Ferizaj.

To Top