Ferizaj

Halili: Do t’i avancoj punët për të mirën e Ferizajt


Publikuar më:


Kandidati i AAK-së për kryetar të Ferizajt, Arben Halili ka thënë së ai dëshiron që ti avancoj punët për të mirën e Ferizajt.

“Puna ime që nga 2002 në institucione publike, duke filluar nga mësimdhënia nëpër shkolla në qytet, dhe në fshat, pastaj si drejtor shkolle dhe katër vitet e fundit në qeverisjen aktuale të komunës së Ferizajt ka bërë që unë ti hyjë garës për kryetar komune”

“Shumë aktivitete, dhe shumë projekte të kryera në shërbime publike kanë pasur dorën time, impaktin tim, dhe ka qenë një nga kërkesat kryesore të partisë sepse jam nga 2007 në AAK, dhe jam rritë me frymën e Aleancës. Janë shumë punë të mira që janë bërë në Ferizaj, por kemi nevojë për ti avansu ato tutje”, tha Halilaj në Prime Time./PORTALI.info/

To Top