07,12,2023

Hahn: Liderët të jenë të gatshëm për takim në çdo moment

Must Read

5733f25f08215d782651f07b69e5213a-640x380

Komisioneri Johannes Hahn dëshiron të takojë katër liderët politikë në Maqedoni dhe ata të jenë në dispozicion që t’i përgjigjen thirrjes në çdo kohë, me synim që të zgjidhet kriza politike në vend ka thënë mes tjerash zëdhënësja e Maja Kocijancic.

Kocijancic ka konfirmuar se Brukseli zyrtar është i shqetësuar për përkeqësimin e situatës në Maqedoni dhe se Han është në kontakt të vazhdueshëm me liderët politik të Maqedonisë me qëllim që ata t’i kthehen Marrëveshjes së Përzhinos dhe reformat prioritare.

“Komisioneri Hahn është i gatshëm që t’i takojë liderët në afat të shkurtër.

Ata duhet të tregojnë gatishmëri për të sjellë vendin në rrugën euroatlantike”, ka theksuar

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Prelez të Muhaxherve

Gajtë ditës së sotme kryetari i Ferizajt Agim Aliu ka nënshkruar një marrëveshje me shoqatën "Qëndresa Kosovare" për...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img