14,07,2024

Gjykatat, vendime unifikuese në mes Kosovës dhe Shqipërisë

Must Read

largea_pallati5_zps5bc2ec2a1460099616

Një delegacion nga Gjykata e Lartë e Shqipërisë, në përbërje të kryetarit, Xhezari Zaganjori dhe Tom Ndreca – gjyqtar i Gjykatës së Lartë po qëndrojnë në Kosovë, ku sot do të kenë një sërë takimesh.

Ky delegacion po qëndron në Kosovë me ftesë të kryetarit të Gjykatës Supreme, Fejzullah Hasani.

Takimi fillon në orën 09:00 në Gjykatën Supreme, Pallati i Drejtësisë, objekti E.

Me poshtë shihni agjendën:

E premte, 8 prill

09:00 – 09:30Vendimet unifikuese

Procesi, sfidat dhe ngecjet, në të dyja vendet. Shkëmbimi i përvojave të

vlefshme

(vendi: Gjykata Supreme)

09:30 – 09:45Vendimet unifikuese- Propozime dhe diskutim

09:45 – 10:00Vizitë në Pallatin e Drejtësisë

Gjykata Supreme, GjTh Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda,

sallat e gjykimit

10:00 – 10:20Takim me kryetaren e Gjykatës Kushtetuese, Arta Rama

(Vendi: Gjykata Kushtetuese)

10:20 – 10:40Takim me Kryesuesin e KGJK-së, Nehat Idrizi

(Vendi, KGJK)

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Ferizaj – komunë e tretë me numrin më të madh të banorëve në Kosovë

109,345 është numri i banorëve të Komunës së Ferizajt, statistikë e publikuar sot nga Agjencia e Statistikave të Kosovës...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img