18,06,2024

Gjendja e sigurisë në Kosovë, sot raporton Ministri Mustafa

Must Read

Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim sot do të mbajë mbledhje.

Në këtë mbledhje, Ministri i Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa do të raportoi për gjendjen e sigurisë në Kosovë dhe incidentet që kanë motive ndëretnike, transmeton Indeksonline.

Mbledhja nis në ora 11:00.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportimi i Ministrit të Ministrisë së Punëve të Brendshme z. Ekrem Mustafa, lidhur me gjendjen e sigurisë në Kosovë dhe incidentet që kanë motive ndëretnike;
3. Formimi i grupit të punës lidhur me mbikëqyrjen e kryerjes së detyrave dhe përgjegjësive të Ministrisë për Komunitete dhe Kthim;
4. Të ndryshme.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Aliu: Nënkalimi për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë, tashmë ka mbyllur gjysmën e punimeve

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se nënkalimi te stacioni i Policisë për vetura...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img