09,12,2023

Film dokumentar kushtuar komunitetit RAE nga shkolla “SHOTE GALICA” (VIDEO)

Must Read

Untitled

Projekti i radhës nga nxënësit e shkollës “SHMU “SHOTE GALICA” Runik – Skenderaj është filmi dokumentar kushtuar nxënësve nga komuniteti RAE dhe nxënësve me aftësi të veçanta me titull “UNË JAM TI”, njofton gazetablic.com

Arsimtari i gjuhës angleze në këtë shkollë, Astrit Dervishaj, dhe njëri nga idiatorët e këti filmi dokumentar ka pohuar se në këtë shkollë fëmijët nga komuniteti RAE janë të integruara dhe trajtohen në mënyrë të barabartë me nxënësit tjerë.

Përveç Dervishajt, ideatorë të këtij filmi dokumentar ishin edhe dy nxënësit  Fisnik Miftari dhe Rinesa Miftari, që janë vëlla e motër.

(Gazeta Blic)

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Policia jep detaje për arrestimin e “baronit të drogës” në Kosovë: Iu gjetën një kallshnikov me dhjetëra fishek

Policia e Kosovës në Ferizaj ka dalë me detaje rreth arrestimit të Gëzim Çelës, ish-punonjësi i policisë shqiptare në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img