04,03,2024

gerizajpress

Bytyqi; Vetëm këtë vit, u asfaltuan mbi 250,000 metër katror rrugë, rreth 23,000 metra katror rrugë e trotuare me kubëza dhe mbi 3 km...

Investimeve të shumta në infrastrukturën rrugore që nisën apo përfunduan sivjet, iu bë bilanci vjetor sot në konferencën e fundvitit për media të të parit të Infrastrukturës, Arbër Bytyqi. Ky i fundit tha se viti 2020 për infrastrukturën e...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Shpallë të pavlefshme dëftesën e shkollës së mesme

Fatlind Shabani nga Ferizaj shpallë të pavlefshme dëftesën e klasës së X-të lëshuar në Shkollën e Mesme Teknike...
- Advertisement -spot_img