04,03,2024

ferizjpress

Shtabi Emergjent në Ferizaj: Pavarësisht reshjeve të borës, rrugët janë të qarkullueshme, por me vështirësi

Shtabi emergjent i formuar sot nga afër, edhe në orët e pasdites ka vizatuar rrugët e qytetit, por edhe të fshatrave të komunës sonë. Ky shtab në krye me drejtorin e infrastrukturës, Gafurr Ilazin nga afër ka dal të shoh...

“PeaceFest” në Ferizaj për Ditën Ndërkombëtare të Paqes

Qendra për Edukim, Motivim, Karrierë dhe Sukses, “Identiteti”, për të katërtën herë ka organizuar Festivalin e Paqes “PeaceFest”, me qëllim të promovimit të paqes në Ditën Ndërkombëtare të saj. Këtë vit, ky aktivitet e ka vendosur Ferizajn dhe Kosovën në...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Shpallë të pavlefshme dëftesat e shkollës së mesme

Rinor Veseli nga fshati Greme, komuna e Ferizajt shpallë të pavlefshme dëftesat e shkollës së mesme X, XI,...
- Advertisement -spot_img