04,03,2024

ferizajress

Fillojnë diskutimet publike për hartimin e projekt-buxhetit 2019-2021

Ferizaj. 30 Korrik 2018. Këtë të hënë, Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, së bashku me drejtoreshën e Financave, Sebahate Ajeti-Sadiku dhe drejtorin e Infrastrukturës Arbër Bytyqin, kanë filluar takimit e para konsultative me qytetarët në dy takime të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Arrestohet një person për falsifikim të parasë në Ferizaj 

Me datën 28.02.2024, rreth orës 23:00 policia e stacionit në Ferizaj ka pranuar një informacion se në një lokal,...
- Advertisement -spot_img