Ferizaj

Ferizaj në Korrik pret ngjarjen e veçantë të boksit


Publikuar më:


Kënaqësi të takosh njerëz entuaziastë dhe që po i sjellin Ferizajt vlera të mëdha, duke e promovuar përmes sportit.

Më 29 korrik 2022, Pallati i Sporteve “Bill Clinton” do të pres super meçe të boksit profesionist.

FIDES boxing Promotion në Gjermani dhe në Kosovë, me promotorin Burim Sylejmani si dhe matchmaker Artan Vërbica, do ta sjellin spektaklin e boksit profesionist.

Diçka e paparë deri tash në Kosovë, vie më 29 korrik në Ferizaj.

Mes meçeve profesioniste, dy duelet kryesore vijnë për titujt botëror, me protagonistë dy boksierët Tom Schëarz nga Gjermania dhe Elvis Hetemi, që jeton në Gjermani.

To Top