Ferizaj

Ferizaj: Mbahet Minimaratona ‘’Vrapojmë me policinë tonë’’


Publikuar më:


Në kuadër të zbatimit të Strategjisë së Integruar të Policimit të Drejtuar
nga Inteligjenca dhe Policimit në Bashkësi , Drejtoria Rajonale e Policisë
në Ferizaj, veç aktiviteteve të rregullta, me qëllim të përafrimit të
policisë me qytetarët, në mbështetje të komunës së Ferizajt dhe në
përkrahje të OJQ-së ‘’Kuvendi i të Rinjëve të Ferizajt, ka realizuar
projektin, tashmë tradicional, minimaratona “ Vrapojmë me Policinë
Tonë”, që  është  mbajtur me datën 20.06.2021, për nderë të ditës së
 çlirimit të  qytetit të Ferizajt.
Ky aktivitet, kishte qëllimin human dhe sportiv.
Numri i përgjithshëm përkrahës të kësaj minimaratone ishte rreth 300
persona, ( qytetarë , pjesëtarë të policisë, FSK-së, klube sportive dhe
institucione lokale e qëndrore).
Shtegu i vrapimit ishte 5 km, me fillim nga platoja e komunës së Ferizajt
,përgjatë rrugës “ Dëshmorët e Kombit”, në drejtim të rrethrrotullimit te
kazerma e FSK-së dhe anasjelltas.
Mjetet e grumbulluara nga kjo minimaratonë do tu shpërndahen disa
familjeve në nevojë, që do të përzgjedhen nga Qendra për Punë Sociale
në Ferizaj .
Në fund të kësaj minimaratone u shpërndanë edhe kupa për vendet
fituese.

To Top