Ferizaj

Ferizaj: Hapet ekspozitë e librave të poetëve dëshmorë


Publikuar më:


Gjatë ditës së sotme në bibliotekën e qytetit “Sadik Tafarshiku” në Ferizaj, është bërë hapja e ekspozitës me libra të poetëve dëshmorë.

Hapjen e kësaj ekspozite e ka bërë drejtorja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Xhemile Murati-Shabani, e cila ka theksuar se kjo ekspozitë është e një rëndësie shumë të madhe, për shkak të asaj se në këtë forme po kujtohen poetët dëshmorë.

Të pranishmit me një fjale rasti ju është drejtuar edhe Albion Sherifi shef i kabinetit të Kryetarit të Komunës së Ferizajt Agim Aliu.

Me këtë rast është bërë shpallja e lexuesit të vitit, ndërkaq u lexuan edhe poezi nga të rinjtë ferizajas, poezi këto të poetëve dëshmorë.

To Top