Ferizaj

Drejtoria e Bujqësisë organizoi një takim informues me fermerët ferizajas


Publikuar më:


Me një minutë heshtje në nderim të ish-drejtorit të Bujqësisë dhe Pylltarisë z.Ismet Vranovci, filloi takimi informues të cilën e organizoi Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë me bujqit dhe fermerët e Komunës së Ferizajt për sfidat të arriturat dhe planet që ka kjo drejtori për këtë vit.

Në takim morën pjesë ekspertë të lëmive të ndryshme nga Komuna jonë dhe Komunat përreth si dhe përfaqësuesit e SH.M.A.T ”Zenel Hajdini”në Ferizaj.

Përfundimet nga ky takim do të grumbullohen dhe do të shërbejnë si plane investive nga ana e Drejtorisë, viteve në vijim.

To Top