19,06,2024

Shpallje/Njoftime

Shpallë të pavlefshme dëftesën e shkollës fillore

Nafije Hajdari nga fshati Rakaj, komuna Kaçanikut shpallë të pavlefshme Dëftesën e shkollës fillore.

Shpallë të pavlefshme Certifikatën e ARBK-së

Nexhat Mustafa nga fshati Muhoc, komuna e Ferizajt shpallë të pavlefshme Certifikatën e ARBK-së me NUI.80286210 të DPZ NATYREL

Shpallë të pavlefshme Diplomën dhe Dëftesat e shkollës së mesme

Fatlume Kadrija, nga fshati Slivovë, Komuna e Ferizajt shpallë të pavlefshme Diplomën dhe Dëftesat e shkollës së mesme, klasa e X-të , XI-të dhen XII-të të lëshuara në SHMT "Pjetër Bogdani" në Ferizaj

Shpallë të humbur Certifikatën e Biznesit

Afërdita Haxhimusa nga Ferizaj, Komuna e Ferizajt shpallë të humbur Certifikatën e Regjistrimit të Biznesit me NR. 810194928

Shpallë të pavlefshme Diplomën e shkollës së mesme

Florim Dema nga fshati Greme, Komuna e Ferizajt shpallë të pavlefshme Diplomës e shkollës së Mesme Teknike, lëshuar në SHMT "Pjetër Bogdani" në Ferizaj

Shpallë të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme

Bahri Alija, nga fshati Greme, komuna e Ferizajt shpallë të pavlefshme Diplomën e shkollës së mesme lëshuar në SHMT "Pjetër Bogdani" në Ferizaj

Shpallë të pavlefshme Diplomën e shkollës së mesme

Ylber Baliu nga fshati Jezerc, komuna e Ferizajt, shpallë të pavlefshme Diplomën e shkollës së mesme të lëshuar nga IAAP "Zenel Hajdini" në Ferizaj

Shpallë të mbyllur biznesin

Musli Avdiu nga fshati Prelez i Jerlive shpallë të mbyllur bisnesin në emër të Kompanisë CANARY HOME SH.P.K me numrë të biznesit : 810112441

Shpallë të pavlefshme dëftesat e shkollës së mesme dhe diplomën

Fatjona Gavazi shpallë të pavlefshme dëftesat e klasës së X-të, XI-të, XII-të dhe diplomën të lëshuar në shkollën e mesme "Shaban Hashani" në Ferizaj.

Shpallë të pavlefahme dëftesën e shkollës fillore

Arsim Boka, nga fshati Grejçec, Komuna e Suharekës, shpallë të pavlefshme Dëftesën e shkollëa fillore, të lëshuar në shkollën fillore "Emin Duraku" në Shtime

Tjera

Aliu: Nënkalimi për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë, tashmë ka mbyllur gjysmën e punimeve

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se nënkalimi te stacioni i Policisë për vetura...