09,12,2023

Bursa për studentët nga Kosova në Universitetin e Sheffield-it

Must Read

Bursat për studentët nga Kosova në Universitetin e Sheffield-it, Fakultetin Ndërkombëtar “City College”, 2016-17

Për:

-Studime universitare (Bachelor)

-Studime pasuniversitare (Master-me orar të plotë)

– Ekzekutiv MBA (me orar jo të plotë)

– Doktoratë (me orar të plotë/me orar jo të plotë PHD)

Fakulteti Ndërkombëtar “CITY College”i Universitetittë Sheffield-it, në bashkëpunim me

Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Kosovës, ofrojnë gjashtëdhjetë e dy (62)

bursa për studentët nga Kosova për studime Universitare (Bachelor), pasuniversitare (Master –

me orar të plotë), MBA (me orar jo të plotë) dhe Doktoratë (me orar të plotë/me orar jo të

plotë) (viti i pranimit: 2016-2017). Sipas kësaj iniciative, “CITY College” synon të mbështesë

shkollimin për studentët e dalluar të cilët dëshirojnë të studiojnë në “CITY College” në SelanikGreqi

dhe të marrin diplomë të pranuar në nivel ndërkombëtar nga Universiteti i Sheffield-it.

Studimet do të ofrohen në kampusin e Fakultetit Ndërkombëtar “CITY College”të Universitetit të

Sheffield-it në Selanik, Greqi.

Universiteti i Sheffield-it është universitet kryesor në MB që vazhdimisht radhitet në mesin e

“100 universiteteve më të mira në botë”, në “Top 10% të Universiteteve për Kapacitete

Hulumtuese” dhe “I pari sa i përket përmbushjes së nevojave të studentëve.” Zë vend në 1% –

shin e “Universiteteve më të mira në botë.”

Për më shumë informata në lidhje me programet e Fakultetit Ndërkombëtar “CITY College”të

Universitetit të Sheffield-it, luteni të vizitoni citycollege.sheffield.eu
P♪7r më shumë informata kliko këtu

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Paraburim prej 40 ditësh për “baronin e drogës” Gëzim Çela, i cili dje u arrestua në Ferizaj

Paraburgim ndaj G.Ç., i kërkuar nga Republika e Shqipërisë në bazë të urdhër arrestit ndërkombëtar për shkak të veprave...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img