23,02,2024

Belgjika i fal Holandës 14 hektarë tokë, merr vetëm 2 në shkëmbim

Must Read

Mirëpo të Hënën, Holanda dhe Belgjika, kanë rregulluar një problem territorial, duke mos shtënë as edhe me një plumb të vetëm.

Në një ceremoni në mes dy mbretërive, Belgjika ka rënë dakord që të japë 14-të hektarë tokë afër lumit Meuse, në shkëmbim të 2 hektarëve tokë nga Holanda.

Që të dyja vendet e kishin demarkuar kufirin shtetëror me Traktatin e Maastricht’it në vitin 1843.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img