20,05,2024

BE-ja me sondazh për vizat, voto për Kosovën!

Must Read

Në faqen informuese për vizat Shengen,është publikuar një sondazh ku të anketuarit pyeten nga BE-ja se cila nga katër vendet, Turqia, Ukraina, Gjeorgjia dhe Kosova duhet të marrë liberalizimin.

“BE-ja ka kryer dialog për liberalizim vizash me këto vende, Turqinë, Ukrainën, Gjeorgjinë dhe Kosovën, dhe së fundmi institucionet e njëjta janë afër hapave konkret drejt rekomandimit për liberalizim vizash Brenda territorit të Shengenit”, thuhet në përshkrimin e sondazhit.

Duke klikuar KËTU keni mundësi që të votoni edhe ju në pyetjen që BE-ja ka parashtruar në këtë sondazh.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Caktohen dy ditët se kur do të mbahet testi i Arritshmërisë

Mbi 23 mijë nxënës më datë 25 dhe 28 qershor do t’i nënshtrohen testit të Arritshmërisë. Këtë vit shpërndarja...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img