21,05,2024

Banja”Nëna Naile” certifiokohet në nivel ndërkombëtar

Must Read

ss

Banja “Nëna Naile”, tashmë e mirënjohur me sukseset e arritura në shërim dhe rehabilitim, në vazhdimsinë e sukseseve të treguara, tash është Çertifikuar në nivel ndërkombëtar për cilësi ( ISO Standard) të lëshuar nga Anglia dhe HACCP të lëshuar nga Zvicra.

Kjo është dëshmi që, jo rastësisht, Banja “Nëna Naile” mban primatin e Banjës më të mirë në rajon, falë ujit termomineral që na e dhuroi natyra dhe shërbimeve cilësore që iu ofrojnë stafi mjekësor shumë profesional, terapive të ndryshme fizikale, ushqimit BIO si dhe kujdesit permanent ndaj pacientëve.
Për përmbushjen e këtyre kritereve sipas standardave të përcaktuara ndërkombëtare, është dashur angazhim, mund e sakrificë e të gjithë stafit e poashtu përkushtim i madh i drejtorit të përgjithshëm të këtij institucioni në sigurimin e parakushteve të domosdoshme për arritjën e këtij niveli, z. Dardan Novosella.
Edhe në të ardhmën i sigurojm të gjithë pacientët tonë që do të bëjmë maksimumin në shërbim të nevojave të tyre.

Vërejtje: Teksti i mësipërm është i sponsorizuar!
- Advertisement -spot_img
Të fundit

Caktohen dy ditët se kur do të mbahet testi i Arritshmërisë

Mbi 23 mijë nxënës më datë 25 dhe 28 qershor do t’i nënshtrohen testit të Arritshmërisë. Këtë vit shpërndarja...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img