23,02,2024

Bahtiri: Mitrovica po bashkohet

Must Read

Sipas Bahtirit nuk ka rëndësi nacionaliteti i qytetarëve në Mitrovicë, e rëndësishme është që po evitohen problemet dhe po bashkohet qyteti.

‘’Kjo barrikadë ka pas të largohet para se të largohet barrikada mbi lumin Ibër.’’

‘’Jemi në përpjekje të mbajmë një qytet të përbashkët, për të gjithë qytetarët pa marrë parasysh se çfarë nacionaliteti i takon.’’

‘’Ne po mundohemi të bashkojmë qytetin e Mitrovicës dhe kjo po ndodh çdo ditë e më tepër.’’

‘’Bashkimi i qytetit po ndodh duke larguar këto barrikada, duke evituar çdo incident të mundshëm.’’ ka përfunduar Kryetari Bahtiri.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img