Ferizaj

Avicena KS me shërbime edhe në fushën e estetikës


Publikuar më:


Avicena Aesthetics bashkë me estetistën Vjosa Islami këtë të Premte me datë 26 Gusht do të jenë në Qytetin e Ferizajt me shërbimet më të kërkuara të fushës së estetikës si fillers, botulinum, tërheqje e fytyrës me penjë, lipoliza apo shkrirja e dhjamit të fytyrës, profhilo etj.

Për më shumë informata kontaktoni në numrin 048-666-619 apo drejtohuni në faqet e Avicena KS apo AvicenaKS Aesthetics në rrjetet sociale.

Teknologji më e lartë, ekspertë me përvojë.

Laboratori AvicenaKS ka pajisje testimi të teknologjisë më të fundit dhe punëson ekspertë me përvojë dhe profesionistë, përqendrimi i të cilëve në procesin e punës është të arrijë rezultate të sakta dhe të besueshme në fushën e diagnostikimit laboratorik. Cilësia dhe efikasiteti

Cilësia dhe efikasiteti janë postulatet tona themelore, ato janë dhe do të jenë gjithmonë çelësi i suksesit tonë dhe na bëjnë një partner të besueshëm dhe kompetent për mjekët, stafin mjekësor, spitalet, operacionet, kompanitë e sigurimeve, ndërmarrjet dhe individët. Laboratori Avicena është i përkushtuar plotësisht në mirëmbajtjen e vazhdueshme të cilësisë së punës në nivel sa më të lartë.

  • Ne ofrojmë diagnostikim gjithëpërfshirës nga staf i specializuar me vlera të larta profesionale dhe etike
  • Kontroll të vazhdueshëm, qasje serioze ndaj Procesit të punës dhe monitorim të vazhdueshëm.
  • Ne mundësojmë përpunim të analizave urgjente
To Top