22,06,2024

Autoambulanca në Kosovë përdorët edhe për të shkuar në furrë të bukës (Video)

Must Read

amb

Ndihma e shpejt, që përdoret vetëm për gjendje emergjente kur ka njerëz të lënduar, ose të sëmur rëndë, në Kosovë përdorët edhe për nevoja tjera.

Indeksonline iu sjell një video ku autoambulanca shfrytëzohet për të shkuar në furrë të bukës për të blerë bukë.
Rasti ka ndodhur në Prishtinë në rrugën B, ku auto ambulanca ndalet përpara furrës së bukës, dhe punonjësit e emergjencës ndalen për të marr bukë.
Më pas ambulanca shkon bën një gjysmë rreth në rrugën B për tu kthyer më pas në QKUK, raporton Indeksonline.
Kjo nuk është hera e parë që në Kosovë veturat zyrtare keqpërdoren, por edhe përdoren jashtë çdo norme.
Madje shpesh ka raste ku me vetura zyrtare shkojnë nëpër markete.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img