13,04,2024

Apeli lë në paraburgim të dyshuarin për terrorizëm

Must Read

Gjykata-foto-ilustrim1-650x358

Gjykata e Apelit e Kosovës ka refuzuar të enjten, si të pa bazuar ankesën e mbrojtësit të të pandehurit F.R., kundër caktimit të masës së paraburgimit prej 30 ditësh

Në këtë mënyrë, kjo gjykatë ka vërtetuar aktvendimin e Gjykatës Themelore në Ferizaj të datës 17 mars.

F.R. po dyshohet nga ana e prokurorisë se ka kryer veprat penale: Rekrutim në terrorizëm, Organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist, Nxitje e urrejtjes, përçarjes ose mos-durimit kombëtarë, racorë, fetarë apo etnik, si dhe Shtytje në kryerjen e veprave penale terroriste,

Sipas Apelit, pretendimet e bëra në ankesë nuk qëndrojnë, ngase bazuar në provat e mbledhura deri me tani, e te cilat janë cekur në aktvendimin e ankimuar, janë plotësuar të gjitha kushtet ligjore, për caktimin e kësaj mase, transmeton Klan Kosova

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Një muaj paraburgim ndaj V.A., i dyshuar për vrasjen e ish-gruas në Ferizaj

Ferizaj, 13 prill 2024 – Gjykata Themelore në Ferizaj – Departamenti i Krimeve të Rënda  ka aprovuar kërkesën e...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img