20,02,2024

Alma Loku  me dy medalje të bronzta në “Mramara Cup” në Stamboll

Must Read

Alma Loku e KK “Kastrioti” nga Ferizaj në një garë shumë të fortë, në kudër të turneut  “Mramara Cup”  në Stamboll  ka arritur ti siguroi klubit dy medalje të bronzta.

Në një garë në të cilën  morën pjesë rreth 1400 garues, dy  garueset e “Kastriotit”, Alma Loki dhe Blinë Sadiku,  bënë që  të ngritet edhe flamuri i Kosovës

Alma Loki  ka siguruar 2 medalje të bronzta në kategorinë Kata dhe Kumite për moshën 11 vjeç.

Blinë Sadiku një medalje të  bronztë në Kumite për moshën 10 vjeç.

15139525_1550859921596631_1994348181_n 15086940_1550859911596632_1300065891_n 15128656_1550859901596633_569315197_n 15151509_1550859918263298_1491658448_n

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img