09,12,2023

Aksion gueril në të gjithë Maqedoninë

Must Read

Protestoj-foto-1-780x439-1900x700_c

Në vazhdën e protestave ‘Protestoj’ të cilat çdo ditë mbahen gati në të gjitha qytetet e Maqedonisë, aktivistët shkruajnë grafite me mesazhe rebelimi në shumë lokacione.

‘Nuk ka drejtësi, nuk ka qetësi’, ‘Protestoj’, ‘Maqedonia çohet’ janë pjesë e mesazheve të cilët ‘aguan’ në disa qytete të Maqedonisë.

Kujtojmë se sot është protesta e 10 e rradhës nga opozita e cila çdo ditë zhvillohet në orën 18 para PSP-së dhe më pas para Kuvendit. Poashtu edhe Lëvizja qytetare për mbrojtjen e Maqedonisë për sot para Kuvendit të Maqedonisë në Shkup ka paralajmëruar protestë. Ata kërkojnë mbajtjen e zgjedhjeve më 5 qershor si dalje e vetme nga kriza politike1-100

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Paraburim prej 40 ditësh për “baronin e drogës” Gëzim Çela, i cili dje u arrestua në Ferizaj

Paraburgim ndaj G.Ç., i kërkuar nga Republika e Shqipërisë në bazë të urdhër arrestit ndërkombëtar për shkak të veprave...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img