22,02,2024

Aksidentet në Veternik bllokojnë magjistralën Ferizaj-Prishtinë

Must Read

Magjistralja Ferizaj-Prishtinë  në pjesën e Veternikut  është bllokuar nga ndeshjet të cilat sipas dëshmitarëve kanë ndodhur në dy anët e autostradës. Për pasojë komunikacioni është bllokuar në të dy anët dhe janë  bërë kolona të gjata.

Nuk është  bërë e ditur për  çka është fjalë por dëshmitarët përmes fotove kanë bërë të ditur se janë kolona të gjata në të dy anët e rrugës.

3333 5555 11111 22222 44444

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img