Ferizaj

Agron Selmani Drejtor i ri i klubit të futbollit Ferizaj


Publikuar më:


Bordi i klubit te futbollit Ferizaj ne mbledhjen e mbajtur te dates 05.06.2021 ka vendosur te perzgjedhet Agron Selmani drejtor sportiv i klubit!
Agron Selmani eshte i lindur me 1968 ne Ferizaj, shkollen fillore dhe te mesme e kreu ne qytetin e Prizrenit ndersa ne BiH – Sarajeve morri ngritje arsimore ne “Qendra per Edukimin e Trajnerve te futbollit- BIH” e licencuar nga shtepia e futbollit Europian UEFA.
Ai eshte ish futbollist i klubit te qytetit tone si dhe eshte trajner i çertifikuar me diplomat Uefa B, Uefa A dhe Uefa pro si dhe shume çertifikime te tjera nderkombetare!
Ai ka udhehequr poashtu edhe shume klube te tjera ne nivel vendi!

To Top