21,02,2024

Agron Mustafa: Të gjithë është dashur të gëzohemi për kodin telefonik të Kosovës (Video)

Must Read
Agron Mustafa

Agron Mustafa ka thënë se me vite të tëra kemi dëgjuar duke u ankuar se pse nuk kemi kod telefonik, ndërsa tash po thuhet pse është bërë në emër të Kosovës.

Ai ka sqaruar se në ITU nuk mundet të aplikojë një shtet që nuk është anëtar i OKB-së.

Aplikimi i Austrisë në emër tonin është në rregull, sepse është vend që na ka njohur si Kosovë, deklaroi ai.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img