30,09,2023

Adri Nurellari tregon se kush do të mbuloj shpenzimet e ceremonisë së inaugurimit të Thaçit

Must Read

ardi

Këshilltari i presidentit Thaçi, Adri Nurellari, thotë se ceremonia do të jetë e denjë. Kosova, sipas tij, dinë të organizojë aktivitete të rëndësishme.

“Në cdo vend presidenti ka peshën më të madhe. Është vet simbolika e presidentit qe kërkon përkushtim. Kosova nuk ka traditë të tillë, sepse nuk ka pasur deri më tani asnjë president të merr mandatin në mënyre ceremoniale.

Jemi përkujdesur qe të marrim praktikat më të mira dhe do të jetë precedent për presidentët e ardhshëm.

Kemi menduar qe institucionet e Kosovës të tregojnë seriozitet prandaj edhe kemi menduar të kemi një solemnitet. Mbulimi i shpenzimeve bëhet nga zyra e presidencës “, ka thënë Nurellari në emisionin “Politikë”, me Sejdi Demirin në Tribuna Channel!

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Mbi 41 milion euro është buxheti i Komunës së Ferizajt, i miratuar për vitin e ardhshëm

Këtë të premte është mbajtur mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Ferizajt, e kryesuar nga kryesuesi Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img