22,02,2024

“AAK në Komunën tuaj”, sot në Pejë

Must Read

59bab0b2-fd0f-4ea5-b284-e2fc746023d0-1021x580

Peja që është njëri nga rajonet më të mëdha të Kosovës, gjatë qeverisjeve të fundit, është shndërruar në zorrë qorre të zhvillimit ekonomik të Vendit. Qasja e qeverive qëndrore me këtë pjesë ka qenë selektive ,thuhet në komunikatën e AAK-së.

Në komunikatë thuhet se ndërsa rajone të caktuara, pa asnjë nevojë janë mbushur me asfalt, rruga për 5 qytetet e Dukagjinit, është në gjendje të mjerueshme. Kjo qasje duhet dhe do të ndryshojë.

Ky ka qenë mesazhi kryesor i Kryetarit Ramush Haradinaj, i cili bashkë me zyrtarët e nivelit qendror të AAK-së, po qëndron në Pejë.

“AAK në Komunën tuaj”, sot gjatë ditës do të qëndrojë edhe në Rugovë, ku me banorët e kësaj ane, do të diskutohet për demarkacionin, si dështimin më të madh të kësaj qeverie.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img