28,09,2023

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal përkrahë komunën e Ferizajt me -70,000.00 €

Must Read

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal përfaqësuar nga Bajram Gecaj, Zëvendësministër në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal  dhe  kryetari i komunës së Ferizajt  Muharrem Svarqa dje  kanë nënshkruar “Marrëveshje Mirëkuptimi” për realizimin e projektit; Asfaltimin e rrugës përgjatë hekurudhës” në Ferizaj.

“Përmes ndihmës së MAPL, Komuna e Ferizajt përfitoj një kontratë për asfaltimin e rrugës përgjatë hekurudhës – vlera e projektit 85,000.00€; MAPL-70,000.00 €, pjesën tjetër nga komuna” ka shkruar Bajram Gecaj, Zëvendësministër në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal.

12495094_1702376850041098_1895157186830900473_n

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Rektori Bajraktari mori pjesë në Konferencën e 7-të shkencore të Ballkanit Perëndimor në kuadër të Procesit të Berlinit

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, njëherit edhe kryesues i Konferencës...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img