04,03,2024

8000 euro dënim për ata që u shesin fëmijëve pije energjike

Must Read

“Më shumë informacione rreth asaj se a janë respektuar rregullat për shitje të pijes së këtillë ose jo, do të kemi pasi të mbarojë mbikëqyrja.

Tani për tani mund të themi se pijet energjike kanë trajtim të njejtë sikur alkooli dhe cigaret.

Sipas ligjit për shitje, në një vend të dukshëm duhet të theksohet ndalimi me dimensione 20 x 50 se produkti i energjisë nuk mund të shitet për fëmijë nën 14 vjet, dhe nëse shkelet kjo rregull atëherë dënimi është 8000 euro, 30% për personin përgjegjës dhe skuestrim i produktit”, deklaroi Dermenijev, drejtori i Inspektoriati Shtetëror i Tregut./Telegrafi/

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për falsifikim të parasë në Ferizaj 

Me datën 28.02.2024, rreth orës 23:00 policia e stacionit në Ferizaj ka pranuar një informacion se në një lokal,...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img