25,06,2024

5 milionë euro më pak inkasim në Dogana pas MSA-së

Must Read

Hyrja në fuqi e MSA ka bërë që doganat të inkasojnë 5 milionë euro më pak të të hyrave.

Këto humbje sipas drejtorit të përgjithshëm të Doganave Lulzim Rafuna këto humbje nuk kanë ndikuar në të hyrat e përgjithshme.

Sipas tij deri tash Doganat kanë realizuar 18 për qind më shumë të hyra se sa në periudhën e njëjtë të vitit paraprak duke tejkaluar projeksionet buxhetore për 8 për qind.

Ministri i Financave Avdullah Hoti ka thënë se nuk ka shqetësim për këto humbje dhe se nuk do të ketë ndryshime në politika fiskale.

Këto u bënë të ditura sot në konferencën e organizuar nga Doganat ku janë prezantuar të dhënat mbi implementimin e MSA-së.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img