28,09,2023

48 orë për aktivistët e VV që prishën inaugurimin e Thaçit

Must Read

12932877_10153333636722000_4960456133773225916_n-681x454

Aktivistëve të Lëvizjes Vetëvendosje! u është caktuar masa e arrestit prej 48 orësh. Aktivistëve Adelina Berisha, Valon Sherifi, Kastriot Gërbeshi, Pleurat Thaqi, Gëzon Kastrati dhe Korab Korqa do të rrinë dy ditët e ardhme në paraburgim për t’u caktuar një masë tjetër.

Ndërkohë, mësohet se përpos këtyre gjashtë aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje, dy të tjerë janë liruar. Policia kishte arrestuar edhe disa qytetarë. Totali i numrit të të arrestuarve sipas policisë është 12.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Rektori Bajraktari mori pjesë në Konferencën e 7-të shkencore të Ballkanit Perëndimor në kuadër të Procesit të Berlinit

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, njëherit edhe kryesues i Konferencës...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img