Ferizaj

Nesër mbyllet për qarkullim aksi rrugor Sojevë-Dardani


Publikuar më:


Të mërkurën, me 17.08.2016  ,me rastin e vizitës së Zv.Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden,do të ndalohet qarkullimi për të gjitha automjetet në aksin rrugor prej fshatit Sojevë deri në fshatin Dardani prej orës 11:00 deri në ora 16:00.                            

Lidhur me këtë, Drejtoria e Policisë Rajonale në Ferizaj, kërkon mirëkuptim dhe kujdes të shtuar  nga qytetarët dhe ngasësit të cilët udhëtojnë në drejtim të Gjilanit,  mund të shfrytëzojnë rrugën Ferizaj-Gërlicë-Viti-Kllokot-Gjilan dhe anasjelltas.    

 

Comments
To Top