Ferizaj

Festivali Ndërkombëtar i Filmit “FERFILM”  kësaj radhe  edhe në Shtime dhe Viti


Publikuar më:


Festivali Ndërkombëtar i Filmit “FERFILM” i cili tradicionalisht mbahet në Ferizaj,këtë  vit për shkak të interesimit  dhe pjesëmarrjes së shumë filmave Këshilli Organizativ ka vendosur që  filmat, përveç në Ferizaj, të shfaqen edhe në Shtime dhe Viti.

Këshilli Organizativ I Festivalit  ka bërë të ditur se në këtë edicion të FERFILM  do të shfaqen qindra filma të shkurtër dhe  të metrazhit të gjatë. Në ditën e hapjes, (E premte ,02.Shtator.2016)  në tapetin e kuq do të kalojnë mbi 30 film bërës ndërkombëtarë.

Këshilli organizativ ka ftuar të gjithë artdashësit që të  jenë pjesë e kësaj kënaqësie.

Hapja solemne: E premte, 02 Shtator 2016;  Ora: 20:00;  Vendi: Teatri “Adriana” Ferizaj.

333111_n 222  888

Comments
To Top