20,02,2024

Xhela vejn me këngën kushtuar Ferizajt

Must Read

Këngëtari Xhela Abazi  sot ka bërë publike  një këngë kushtuar Ferizajt

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img