22,02,2024

Tri vajza të reja mbledhin 20 mijë euro për Handikosin në Ferizaj

Must Read

Handikos në Ferizaj ka njoftuar se tri vajza të reja kanë marrë iniciativën të hapin një fondacion “PayPal Foundation”, me anë të së cilit janë mbledhur shuma prej 20,000€ për të mbështetur projektin e Handikosit

Në njofitm thuhet se donacioni i tyre i madh do të përdoret për ndërtimin e qendrës së re, duke krijuar një hapësirë të përshtatshme dhe inovative për personat me aftësi të kufizuara në Ferizaj.

“Jemi thellësisht mirënjohës për angazhimin dhe ndihmën që këto vajza kanë ofruar për këtë projekt. Kontributi i tyre do të ketë një impakt të ndjeshëm në përmirësimin e cilësisë së jetës së komunitetit tone”, thuhet ndër të tjera në njoftim.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img