11,12,2023

Tajlanda ka projektuar një pjatë që thith kaloritë e tepërta teksa ju hani

Must Read

Tajlanda ka projektuar një pjatë që pretendohet se heq 30 kalori nga çdo vakt. Ajo quhet “AbsorbPlate” dhe është një përpjekje për të trajtuar problemin e obezitetit në këtë vend.

 

https://youtu.be/A75YCBz9wv0

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Paraburim prej 40 ditësh për “baronin e drogës” Gëzim Çela, i cili dje u arrestua në Ferizaj

Paraburgim ndaj G.Ç., i kërkuar nga Republika e Shqipërisë në bazë të urdhër arrestit ndërkombëtar për shkak të veprave...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img