Lajme

Sylejman Metushi, doktori i tri etapave historike, robërisë, luftës dhe paqes


Publikuar më:


Doktori i luftës së UÇK-së, kirurgu i mirënjohur ferizajas, i përndjekuri dhe i dënuari  nga regjimi serb, Dr.Sylejman  Metushi  është pjesë e ekipit garues të Agim Aliut për Kuvendin e Komunës së Ferizajt.

Me kontributin  e tij gjatë luftës, punën në ordinancën “Nëna Terezë”, të qenurit mësimdhënës për një kohë në Shkollën e Mesme të Mjekësisë “Elena Gjika” në Ferizaj, të qenurit drejtor i Spitalit Rajonal  të Ferizajt nga viti 2007 deri më 2011, bëjnë  që vlerat e tij qytetare, profesionale e atdhetare të jenë të respektuara mes ferizajasve, natyrisht një nder për listën garuese të PDK-së, “Për Ferizajn që duam”

To Top