17,07,2024

Svarqa tregon se a do të ketë përmendore të Enver Hoxhës në Ferizaj

Must Read

muharrem-svarqa-620x330

Nisma e përkrahësve të ish-diktatorit të Shqipërisë, Enver Hoxhës, për të ndërtuar një përmendore të tij në Ferizaj është parë si diçka absurde nga kryetari i kësaj komune, Muharrem Svarqa.

“Një përmendore e tillë nuk ka vend në një qytet me orientim pro perëndimor dhe nuk ka vend për këso tema dhe nisma ky është qëndrim politik, por ligji lejon që të bëhet një kërkesë, por besoj që të gjitha partitë politike në Kuvend Komunal janë të një zëri për moslejimin e ndërtimit”, ka thënë Svarqa në Info Magazine.

Përkrahësit e Hoxhës të quajtur  “Fronti Popullor për Kultivimin e Veprës së Enver Hoxhës”, kanë thënë se për ndërtimin e kësaj përmendore kanë edhe përkrahjen e Svarqës, por një që të tillë e ka mohuar kategorikisht vet Svarqa.

“Njerëzit që më njohin personalisht dhe kanë punuar me mua i dinë orientimet e mija pro perëndimore, njerëzit që thirrin në emrin tim pa i njohur kurrë, tregojnë për injorancën e tyre totale”, ka pohuar ai.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për përdorim të armës

Policia e stacionit në Ferizaj me datën 15.07.2024 rreth orës 23:30 ka pranuar një informacion se në rrugën  ‘’Vëllezërit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img