17,04,2024

Stuhi e frikshme bore në SHBA (Video)

Must Read

Deri më tani, sipas raportimeve të medieve amerikane, janë anuluar të paktën 2.800 fluturime.

Mbi 40 persona janë prekur, me New York-un, Boston-in dhe Filadelfia-n, (shtete të banuara nga shqiptarë) që janë zgjuar nën një ‘batanije të trashë dëbore’.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img