18,06,2024

Struga gati për sezonin turistik

Must Read

Ndërsa, ata nuk kanë dashur të komentojnë deklaratat e fundit të kryetarit Sela për shpallje të referendumit në të cilin, siç thotë ai, qytetarët vendosin për fatin e bregut të Strugës.

Sipas tyre, plazhet e Strugës vizitohen masovikisht nga qytetarët e vendit por edhe më gjerë nga turistët e huaj, për shkak të plazheve, shkruan AM.

The post Struga gati për sezonin turistik appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Aliu: Nënkalimi për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë, tashmë ka mbyllur gjysmën e punimeve

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se nënkalimi te stacioni i Policisë për vetura...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img