18,06,2024

Sot protestohet në autostradën “Arbën Xhaferi”

Must Read

Tri kompanitë private kanë lajmëruar se të shtunën do të bllokojnë punimet në autostradën për Shkup “Arbën Xhaferi” pasi do të protestojnë aty.

“Mbyllja e kësaj rruge, mbyllë edhe bizneset tona, prandaj ne do të protestojmë fuqishëm për të drejtën tonë, duke vënë në rrugë punëtorët dhe makinerinë e rëndë, për të mos lejuar punimet e mëtejme aty, deri në zgjidhjen e kësaj çështjeje. Protesta do të mbahet pikërisht në vendin ku “Bechtel Enka”, ka mbyllur rrugën tonë, mes fshatrave Smallushë e Dobratin të komunës së Lipjanit”, thuhet në njoftim.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Aliu: Nënkalimi për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë, tashmë ka mbyllur gjysmën e punimeve

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se nënkalimi te stacioni i Policisë për vetura...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img