17,04,2024

‘Sofalia’ bëhet me çerdhe të re (Foto)

Must Read

Në këtë çerdhe deri më sot janë regjistruar 30 fëmijë, kurse ka vend edhe për regjistrimin e 40 fëmijëve tjerë, transmeton lajmi.net

Prezent në këtë ngjarje ishte vet kryetari i komunës, Shpend Ahmeti i cili kritikoi pushtetet e kaluara për mosinvestim në këtë aspekt.

“Në vitin 2014, Prishtinën e kemi gjetur me vetëm 7 çerdhe publike. Është bërë vlerësimi i nevojave në të gjitha lagjet dhe fshatrat e Komunës së Prishtinës, dhe kemi përgatitur planin aksional për hapjen e çerdheve të reja me çmim të përballueshëm. Për 3 vite qeverisje, janë hapur 5 çerdhe të reja. Tani po punohet për hapjen e çerdheve të reja në Kodrën e Trimave dhe në Tophane, me ç’rast numri i çerdheve publike në Prishtinë do të jetë dyfish më i madh sesa në fillim të mandatit”, u shpreh kryetari Ahmeti.

Ndërtimi i çerdheve, ishte një nga premtimet kryesore të Shpend Ahmetit gjatë fushatës për zgjedhjet lokale para 4 vitesh./Lajmi.net/

sofalia1 sofalia2 sofalia3

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img