03,12,2023

Shqipëria lehtëson procedurat për viza turistike

Must Read
Gjiri i Grames ne Dhërmi

 

Këtë deklaratë Ministrja e ka bërë gjatë një mbledhje me grupin ndërministror, ku në fokus ishin disa problematika që ndikojnë negativisht në turizmin në Shqipëri.

Ministrja Ekonomi premtoi edhe vendosjen e depozitave për mbetjet.

“Duke qenë se kanë pasur angazhimin për të sjellë turistë nga vende të tjera të rajonit kanë kërkuar një lehtësim vizash për një periudhë pak më të hershme sesa ajo që ne aplikonim zakonisht”, ka thënë ajo.

Ministrja e Zhvillimit Ekonomik shprehet se gjatë 2016 priten më shumë turistë se viti i kaluar dhe si rrjedhojë edhe më shumë të ardhura për ekonominë.

The post Shqipëria lehtëson procedurat për viza turistike appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img