16,04,2024

Shqipëria 12 pikë Australisë, këngëtarja bën shqiponjën për të falënderuar 

Must Read

Votat nga juria në Eurovision janë prezantuar në mënyrën tashmë të njohur të festivalit.

Fillimisht janë dhënë pikët nga 1 deri në 10 për shtetet përkatëse nga secili shtet një nga një, e më pas pikët maksimale janë prezantuar nga përfaqësuesit e jurisë së shteteve.

Juria e Shqipërisë ka vendosur që me 8 pikë të vlerësojë këngën e Italisë, 10 këngën e Francës ndërsa 12 pikë i ka dhënë për këngën e Australisë, shkruan lajmi.net.

Kur përfaqësuesi nga Shqipëria ka treguar pikët maksimale, prezantuesja e Australisë, Dami Im është gëzuar shumë dhe ajo menjëherë ka bërë me duar shqiponjën, për të falënderuar Shqipërinë./lajmi.net

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img