02,12,2023

Shqipëri: Prindërve të dhunshëm, u merren fëmijët

Must Read
Dhuna ndaj fëmijëve, Ilustrim

Këtë parashikon drafti i ri për mbrojtjen e fëmijëve, bëri me dije sot ministri i Mirëqenies Sociale, Blendi Klosi.

Drafti i përgatitur nga MMSR, pritet të prezantohet nesër, me rastin e Ditës së Fëmijëve.

“Mësuesit dhe psikologët e shkollave, punonjësit e institucioneve shtetërore apo të përkujdeset të fëmijëve publik apo privat kanë për detyrë të raportojnë për çdo rast të dhunës ndaj fëmijëve”, tha Klosi gjatë mbledhjes së Këshillit Kombëtar për Fëmijët.

The post Shqipëri: Prindërve të dhunshëm, u merren fëmijët appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img